Kotimaiset Päivänsäde® -pesuaineet on  suunniteltu ympäristöystävällisiksi ja kustannustehokkaiksi kaikkiin suurkeittiöiden tarpeisiin.

 

Joutsenmerkityt pesuaineet

Joutsenmerkki eli pohjoismainen ympäristömerkki kertoo puolueettomasti tuotteen ja palvelun ympäristöystävällisyydestä – tuotteen turvallisuutta ja laadukkuutta unohtamatta. Se ohjaa meitä vastuulliseen, ympäristön paremmin huomioivaan kuluttamiseen.

Joutsenmerkityt tuotteet ja palvelut täytettävät tiukat ympäristövaatimukset, jotka perustuvat elinkaariajatteluun. Tuotteiden raaka-aineet, valmistus, käyttö ja loppusijoitus otetaan huomioon. Vaatimuksia asetetaan myös laadulle, terveydelle ja turvallisuudelle.

 

Elintarvikehyväksytyt pesuaineet

Päivänsäde® -pesuaineemme ovat elintarvikehyväksyttyjä. Elintarvikealalla tuotteiden elintarviketurvallisuus on ehdoton perusvaatimus, joka on täytettävä jokaisessa tuotantovaiheessa. Näennäisesti pienestäkin virheestä elintarviketurvallisuudessa saattaa seurata kuluttajien terveyden vaarantuessa liiketoiminnan katkeaminen.

Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmien sertifioinnit standardit (ISO 22000 ja FSCC 22000) ovat keskeisessä roolissa elintarvikealan liiketoiminnan riskienhallinnassa.